marknadsföring med artiklar-bild1

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring


marknadsföring med artiklar

marknadsföring med artiklar-bild2

 

·
  Du ökar trafiken


·  Du tredubblar din inkomst


·  Du får viktiga tillbakalänkar


·  Du lär dig knepen att skriva

Enkel Guide till artikelmarknadsföring!

Ett sätt att marknadsföra din webbplats kan göras GRATIS. Som en ytterligare bonus kan den här ”gratis” metoden förbättra dina webbsidor och din försäljning och fördubbla och även tredubbla din inkomst.

Klicka på länken nedan för mer information om den här eboken, samt hur du köper den.

Mer information här!        Visakort
marknadsföring med artiklar-bild3

marknadsföring med artiklar-bild4 Hur kan artikelskrivande förbättra trafiken och inkomsterna?

marknadsföring med artiklar-bild5 Artikeln på innehållswebbplatsen (Hemsidesguiden, bloggar etc.) har en länk till din egen webbplats. Läsarna, sedan de har läst din artikel kan komma att klicka på den länken och göra ett oväntat besök på din webbplats.

marknadsföring med artiklar-bild6 När man har artiklar på gratis innehållswebbplatser så gör man också dessa artiklar tillgängliga för andra webmasters som kan komma att vilja publicera den artikeln på sin webbplats.

marknadsföring med artiklar-bild7 Om de gör det så kommer din artikel att innehålla en länk tillbaka till din egen webbplats. Och vem som helst som läser den artikeln på den webbplatsen kan fortfarande klicka på länken för att besöka din webbplats.

marknadsföring med artiklar-bild8 Vartefter listan på dina publicerade artiklar växer sig större, och fler och fler av dem dyker upp på olika webbplatser, så ökar alltså det totala antalet länkar till din webbplats. De stora sökmotorerna lägger stor betydelse i inkommande länkar till webbplatser så att de kan bestämma vikten av en viss webbplats.

Läs mer


Tillbaka
 

Copyright © 2007 PR-publishing. marknadsföring med artiklar.