Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om Vänner

Hur Man Träffar Folk Och Får Vänner

Artikel om Vänner-bild1.gif Du kommer aldrig att kunna kontrollera folk, men du kommer att kunna påverka folk på sätt som du tjänar på.

Om du talar om för folk vad de ska göra så lyssnar de nog inte utan blir säkert sårade istället. Du måste få folk att göra vad de vill göra, medan du påverkar deras egen självkontroll.

Den här boken visar dig hur du ska bära dig åt med det.

Det finns två sätt att få folk att göra som du vill. Det första, beteendemodifiering, gör att du kan förändra en persons oönskade beteenden genom att använda positiva förstärkningar. Andra metoden att påverka är verklighetsmodifiering. Vi kommer att koncentrera det mesta av vår uppmärksamhet på det. Den här tekniken att påverka är framgångsrik på grund av det sätt du framför din begäran.

I den här boken kommer jag att visa hur du kan få hur många vänner som helst. Hemligheten med att få vad du vill är det sätt du gör det på.

 

Hur man löser en tvist genom att lyssna

Artikel om Vänner-bild2.gif Man kan lösa många tvister bara genom att lyssna. Det kan vara svårt att förstå, men det fungerar faktiskt. Det fungerar när någon försöker få sin mening hörd och han gapar och skriker om hur rätt han har. Även om diskussionen är meningslös, så är det så här som du ska handskas med situationen så att du vinner.

Det första du ska göra är att lyssna på vad personen har att säga utan avbryta. Det är här du får användning av din lyssnarförmåga. Du bör säga ”ja” eller ”jag förstår” emellanåt för att visa den andra personen att du verkligen lyssnar. Det är viktigt att du håller med den andra personen.

Om du inte tycker att den andra personen har rätt så måste du åtminstone låta den andra personen veta att du förstår hans uppfattning. När den andra personen talat färdigt, kan du fråga ”vad kan jag göra för dig”? Det uttalandet kastar folk av hästen för de förväntar sig inte det.

Artikel om Vänner-bild3.gif Du kommer att upptäcka. Efter att använda den här tekniken, att de flesta blir avväpnade och öppna för dina åsikter. Anledningen till det är att, vad folk helt enkelt vill, är att någon lyssnar till dem.

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

 

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Vänner.