Artikel om Epost-bild1.gif

Artikel om Epost-bild2.gif

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om Epost

Mejlinglista för nybörjare

Medan resten av världen har utvecklat flera barriärer och skydd för att hålla sina e-postkonton spamfria så finns det också dem som prenumererar på epost som gör reklam för deras produkter, tjänster och deras webbplats. Det är i huvudsak för att dessa prenumeranter vill veta mer om vad dessa webbplatser erbjuder och de fördelar de kan ha för dem. De vill bli uppmärksammade på sådant de är intresserade av, och det som är nytt på marknaden eller det fält de har valt.

Företagen skulle vara så glada över att ha sådana kunder, det grundläggande elementet som behövs för att få den sortens människors tillit. När dina kunder litar på dig så belönar de dig med sin lojalitet. Många internet användare har gått långt med att skydda sina epostkonton från spam. En del gratis epost –och Internettjänster erbjuder spamskydd medan det också finns en del internetbaserade företag som dumpar dina mejl för dig.

Med en prenumerantlista så kommer dina reklambrev, veckobrev, kataloger och annan marknadsföring igenom. Dina tilltänkta mottagare kommer då att kunna läsa och se vad du har skickat och därigenom får du en framgångsrik överföring av information. För att kunna tillåtas göra på det sättet så behöver du få tillstånd av mottagarna, och då behöver du deras tillit.

För att bygga en bra prenumerantlista så behöver du få folk att lita på dig, och för en snabb uppbyggnad av listan så behöver du få dem att lita på dig med en gång. Ju snabbare du bygger din prenumerantlista, desto snabbare kommer kunskapen om din webbplats och dina produkter att bli känd. Ju större omfång din lista har desto mer trafik till din webbplats. Det är en självklar matematik om du tänker på det. Att få ett stort antal är inte så enkelt, eller kanske det är det?

Artikel om Epost-bild3.gif Att få dina prospekts tillit borde inte vara så svårt om du har en befogad verksamhet. Att få dina kunders tillit bör baseras på din expertkunskap. Folk litar på andra människor som vet vad de talar om. Samla in all kunskap och information om din verksamhet. Egentligen, om du har påbörjat en verksamhet av något slag så har du troligen något slags intresse av den. Precis på samma sätt som fotbollsspelare som sedan blir domare eller coacher, du sätter inte igång med något som ändå inte intresserar dig.

Artikel om Epost-bild4.gif Visa dina prospekt att du vet vad du talar om. Ge dem värdefulla tips och vägledningar som hänför sig till det du säljer. Tala om hur man bygger ett tak om du håller på med byggnader eller håll med artiklar om byggförsäkringar om du är mäklare eller liknande. Du behöver inte ha ett stort bolag för att få användning av en prenumerantlista. Om dina kunder ser dig som någon som vet vad han gör och säger så kommer de snabbat att börja lita på dig.

Artikel om Epost-bild5.gif Var sanningsenlig mot dina kunder, om du vill skryta upp dina produkter så se till att du också håller med garanti. Ju fler tillfredsställda kunder du får, desto troligare är det att de vill rekommendera dig. På det hela taget så litar folk på dem de känner, så när denne någon rekommenderar dig så har du fått in en fot. De kommer att gå till din webbplats och se själva och får de erfarenheter som andra säger att de fått, så se till att du är konsekvent i den service du erbjuder.

Artikel om Epost-bild6.gif Ett annat tips att få en kund att snabbt lita på dig är att ge dem en flyktväg. Visa dem att du inte är ute för att fånga dem. Håll en ren lista som erbjuder en möjlighet att enkelt kunna avprenumerera när helst de vill. Skriv på webbsidan hur de ska göra för att enkelt kunna avprenumerera på den lista de står i begrepp att börja prenumerera på. Garantera dem att de kan avsluta sin prenumeration när som helst. En del oroar sig att de kan komma att bli fast för livet och måste överge sina epostkonton för att slippa vara med på listan.

Kom ihåg att inte missbruka det förtroende du får från dina klienter. För om du gör någonting med deras e-postadresser, som att sälja dem eller ge bort dem så kommer du att förlora många medlemmar på din lista, såväl som tilltänkta medlemmar. Det bästa och snabbaste sättet att få dina prenumeranters tillit är när du rekommenderas av någon som de själva litar på.

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Epost.