Artikel om att Bli rik-bild1.gif

Artikel om att Bli rik-bild2.gif

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om att Bli rik

De rikas hemligheter avslöjar var en förmögenhet finns

Artikel om att Bli rik-bild3.gif Skulle du vilja genomföra dina målsättningar? Kanske du skulle vilja ha ditt eget företag, utöka dina materiella tillgångar eller få konstnärlig framgång? Det finns inte endast en väg till guldkrukan, utan många människor av olika bakgrund har funnit den.

Antingen du vill följa i de stora finansiärernas spår, de berömda politikernas, eller de dynamiska filmstjärnornas, så finns det ett gemensamt beteendedrag som var och en av dem har följt. Och i många fall har de delat med sig av sina hemligheter så DU KAN FÖLJA DERAS FOTSPÅR.

”Om du önskar känna till vägen upp till berget, fråga personen som går den vägen varje dag,” sade antikens visdomsman, Zenrin. Vilket bättre sätt finns det än att fråga dem som har gjort det?

Vilka mål vill du uppnå? Och hur mycket ansträngning är du beredd på? Du kan vilja ha pengar för de extra sakerna i livet, pengar att bygga upp ett samfällt imperium, eller pengar att försörja dig på medan du utövar den fria konsten.

Kanske du skulle vilja ta risken att starta något nytt i livet. Du kanske vill öppna ditt eget företag, lägga dina energier på en artistisk karriär som skådespelare, eller skörda dina framgångar från dina årliga strävanden med enastående semestrar flera gånger per år.

Vad får dig lycklig? Tillfredsställelsen av framgång tar många former. Inte bara att folk söker ekonomisk trygghet, utan också det urgamla målet om frid i sinnet.

Artikel om att Bli rik-bild4.gif Oroar du dig? Du kanske bekymrar dig om din hälsa eller familjens välstånd. Du kanske ängslas över stadigt ökande kostnader för utbildning, medicin, eller den ständiga ökningen av levnadskostnaderna.

Det finns vägar ut ur dessa ändlösa cykler av oro, stress och ängslan. Redan nu kan du resa dig ur denna förtvivlans ändlösa strömvirvel av överlevnadskamp för att uppnå de prestationer du drömmer om.

När du är redo att lägga ner hela din kraft på att förverkliga dina mål, så KOMMER DU ATT LYCKAS.

”Om jag bara hade massor av pengar, tillräckligt för att lägga undan” skrev Robert Browning. Och pengar är de rikas största attribut. En universell önskan, pengar är materialiserad rikedom, sådant som gör resten möjligt.

Letar du efter ekonomisk säkerhet? Efter pension, efter utbildning eller avkoppling? Rikedom är det ymniga överflödet av materiella ägodelar - villor, bilar, båtar, möbler - allting du någonsin önskat.

Horace skrev för århundraden sedan ”med rätt medel, om du kan, men med alla medel, tjäna pengar”. För många människor är det en väg mot lycka, en hästkur mot oro och för sinnesfrid. För andra kommer rikedom i form av tillfredsställelse och personligt oberoende.

Artikel om att Bli rik-bild5.gif Tillfredsställelse kommer av utförandet av ett arbete och att uppnå målsättningar. Det är denna känsla av belåtenhet och självförtroende från ett gott dagsverke. Rikedom är nära sammanlänkat med framgång. Och med detta kommer berömmelse och erkännande av ens position. Framgång kan vara känslan av välbefinnande som belöning för en god prestation. Eller entusiasmen och vitaliteten som lyfts upp av ett erkännande.

”Framgång är hur väl jag njuter av minuterna.”

Norman Lear.

Genom historiens gång har de som levt med rikedom, ofta uppnått den med hårt arbete, flit och en tro på sig själva. För en del krävdes det mod och kurage, genialitet och karaktärsstyrka.

Men för många andra behövdes det inget speciellt utom önskan att göra dröm till verklighet. Antingen du vill ha miljontals kronor, erkännande som artist eller personlig frihet, har du möjlighet att göra ditt liv så rikt som du vill.

Tänk på vad du önskar mest. Det behöver inte vara direkta pengar, utan vad de kan köpa. Eller det kan vara denna känsla av tillfredsställelse, av att ha skapat något vackert och hållbart.

Du kan vilja ha personligt oberoende i din arbetsvecka, eller frihet att bo var du vill. Du kanske letar efter något meningsfullt och påtagligt i ditt liv - något annat än saker som pengar kan köpa. Vilka mål du än har och hur svårt det än kan verka att uppnå dem, så har du förmågan att uppnå dem i alla fall och bli vad du vill. Titta dig i spegeln - kan du se dig själv omgiven av rikedom?

Artikel om att Bli rik-bild6.gif Se världen som öppen och framför dig, redo att bli vad du i dina drömmar har format den till, redo att iscensätta dina önskningar. ”Därför att, världen är mitt ostron” skrev Shakespeare, ”som jag med svärd ska öppna”.

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om att Bli rik.