Artikel om Kredit-bild1.gif

Artikel om Kredit-bild2.gif

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om Kredit

Kredit & skuldrådgivning

Här är en affärsidé som förverkligar alla förväntningar på framgång och gott liv.

Artikel om Kredit-bild3.gif Du kan börja i liten skala, med endast liten eller ingen investering alls, utveckla den på fritiden och översätta det till 800 000 kr i årlig inkomst - allt inom de kommande tolv månaderna eller så.

Allt som egentligen behövs för att sätta igång med det här, är empati för folk. En grundförståelse för hur man handskas med pengar, omkring 500 visitkort, lite smart annonsering, och du är igång. Din största utgift eller investering, blir naturligtvis för annonsering.

Det första och viktigaste att lära sig är ”tankeprocesserna” hos de människor eller företag som lånar pengar. Ingen som lånar ut pengar, gör det med baktanken att sedan säga upp lånet, och ta låntagarens egendom.

När till sist, långivaren tvingas till en sådan situation, så förlorar alla. Låntagaren förlorar sina ägodelar och långivaren får bara ut cirka en tiondel av de pengar han från början lånat ut.

Därför vill låneinstituten i allmänhet göra allt vad som står i deras makt för att arbeta med låntagaren, så länge han visar vilja att betala hela beloppet på lånesumman.

Artikel om Kredit-bild4.gif Det viktigaste en låntagare bör göra när han upptäcker att han får svårt att betala, är att ta kontakt med kreditgivarna och upplysa dem om sin situation. Vanligtvis sätter långivaren upp ett möte för en öppen diskussion mellan honom och låntagaren, för att justera eller sätta upp en mer bekväm lösning för låntagaren.

De flesta som lånar pengar, har svårt att hantera pengar från början, och är faktiskt livrädda för tanken att folk från lånebolaget ska kontakta dem. Fastän de inte vill erkänna det, så är de flesta medvetna om att de har problem med att ta hand om sin ekonomi.

De är generade för det och istället för att öppet söka hjälp, så försöker de dölja problemen och sedan gömma sig, eller undvika de människor som försöker hjälpa dem.

De senaste åren, har både personliga och småföretags konkurser skjutit i höjden till rekordnivåer. När allt kommer omkring, vill väldigt få personer förklara sig i konkurs emot sina kreditgivare, för oavsett hur lätt det är, tanken på att ha gått i konkurs lämnar ändå en skamfläck.

Och det är här du kliver in, med din Professionella Kredit Och Skuld Rådgivnings Service. Du kommer aldrig att ha problem med att hitta klienter.

Artikel om Kredit-bild5.gif Kom ihåg, steg ett är alltid att meddela klientens kreditgivare. Detta är den första instruktionen (eller jobbet), som du ger till klienten efter att du hört hans historia.

Låntagaren bör vara den som meddelar kreditgivarna. Helst bör han ringa till alla och få till ett möte, för att diskutera med långivaren om sin ekonomiska situation, såväl som hans planer att ordna upp sina problem och återuppta betalningarna. Den plan han ska diskutera med långivarna, är den plan du hjälper honom att sätta upp.

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Kredit.