Artikel om Idéer-bild1.gif

Artikel om Idéer-bild2.gif

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om Idéer

Tjäna pengar på Enkla Affärsidéer

I den här eboken kommer du att upptäcka en stor variation av penningskapande tillfällen, dels för den som har bil, gärna skåpbil och dels för den som gärna vill ge sig in på något, men inte har några penningskapande idéer.

Om du är som de flesta, så har du drömt om att ha ett eget företag och vara din egen chef i åratal! Problemet är bara att du inte vet hur du ska börja, eller vad för affärsverksamhet du ska ha.

Har du också tänkt på var du kan få tag på pengar att starta upp din företagsamhet med? Naturligtvis har du det! Men skönheten i att använda ditt eget fordon för att skapa pengar, är att den investeringen redan ligger bakom dig.

Att erbjuda service är de snabbast växande och högst betalda näringsgrenarna du kan komma in på. Att använda ditt eget fordon för att tjäna pengar är förmodligen en av de mest undervärderade möjligheterna att generera kassaflöde.

Alltmedan levnadskostnaderna fortsätter att stiga, upptäcker de flesta att deras vanliga jobb inte ger tillräckliga inkomster. Vad de behöver är en annan karriär eller extra inkomster. Att starta din egen deltids eller heltids företagsamhet kan avgöra skillnaden mellan att ha det bra eller hamna i hopplös skuldfälla.

Den här eboken låter dig upptäcka penningskapande autostrador du förmodligen aldrig tänkt på. En idé i den här eboken kanske leder dig vidare till andra idéer som inte finns med här.

När du väl har gjort klart för dig att du verkligen vill starta upp din egen rörelse, så är själmotivation det som gör att folk följer upp med handling. Vad har du för motivation? Ett nytt hem? Komma ifrån det jobb du hatar? Tjäna tillräckligt mycket pengar för att din familj ska kunna ha det bra? Vad du än har för motivation så är det drivkraften som kommer att hjälpa dig till framgång.

Försök att välja den affärsrörelse du känner dig mest hemma med. Det blir svårt att hålla sig entusiastisk om man inte trivs med det man gör. Sök stöd hos familj och vänner.

Förbered dig mentalt på framgång. Vem som helst klarar av fysisk ansträngning. Men om du gör något som skapar känslomässig ansträngning kan det vara förödande.

FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK, MÅSTE DU LÄRA DIG MARKNADSFÖRING

För att var framgångsrik måste du lära dig metoderna för marknadsföring som attraherar kunder. Antingen du arbetar deltid eller heltid, säljer produkter eller utför service, jobbar på kontor eller ute, kan du inte överleva om inte pengar växlar ägare.

För att en sådan utväxling ska ske, måste kunderna veta att dina produkter eller tjänster existerar. De måste också veta att dessa produkter/tjänster fyller ett behov, löser ett problem, är prisvärt, ger fördelar, är åtkomliga, och var de kan få tag på dem.

Det finns många sätt att marknadsföra produkter och tjänster, såsom: Tidningsannonser, direktreklam, flygblad, broschyrer, visitkort eller radio och TV. Vilket medium du använder bestämmer du från fall till fall.

Artikel om Idéer-bild3.gif Få prospektets UPPMÄRKSAMHET

Artikel om Idéer-bild4.gif Skapa ett pågående INTRESSE

Artikel om Idéer-bild5.gif Upptänd deras ÖNSKAN

Artikel om Idéer-bild6.gif Få dem att AGERA

Det är de färdigheter du har att marknadsföra dig som får andra att vilja köpa vad du erbjuder.

Det finns i huvudsak två typer av annonser, tidningsannonser och skyltning. Tidningsannonser är avsedda att få folk att reagera på meddelandet, genom det kärnfulla uttalandet. Många företag får reklam genom folks rekommendationer och strategiskt placerade handskrivna skyltar.

Enligt professionella marknadsföringskonsulter ska inte en annons säga för mycket och heller inte för lite. Annonsen ska vara aptitretande och få dem att önska att de fick reda på mer om dina produkter eller tjänster. Experterna säger att tricket ligger i att få folk att agera på impuls.

Forskning har visat att de flesta köpare, antingen av tjänster eller produkter, agerar på impuls. Du måste få den presumtiva kunden att köpa NU! Om din annons inte säger tillräckligt mycket, så ökar inte intresset tillräckligt för att få igång kunden. Om annonsen säger för mycket, kan ironiskt nog, upphetsningen och önskan snabbt dö ut.

Emellertid är nyckeln till VERKLIG framgång att du slutligen säljer dig själv. Dina bästa referenser blir nöjda kunder som vill göra affärer om och om igen. Genom ordets makt, de kommer att tala om för sina vänner, anhöriga och grannar att också göra affärer med dig. När pengar börjar flyta in utan att du skymtar slutet på det. Då kommer du att förstå vad framgång är.

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Idéer.