Artikel om Dagis-bild1.gif

Artikel om Dagis-bild2.gif

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om Dagis

Starta dagis

Det finns definitivt behov av daghem, och fler och fler mödrar av barn i förskoleåldern är tvungna att jobba och lämna sina barn på dagis.

Det är som en del av den nuvarande ekonomin och tyvärr som en del av de höga skiljsmässotalen, vilket betyder att mödrar som annars skulle ha stannat hemma och tagit hand om sina små, måste söka inkomst för att försörja sig.

Många experter anser att efterfrågan kommer att växa, och populariteten för den här företagsformen kommer att växa, framöver.

Deras prognos baserar sig på det faktum att alltfler yngre föräldrar själva haft glada minnen av den tid de haft på dagis, och de kunskaper och erfarenheter de gjort där. Och dessutom är det en pågående önskan från unga mödrar att göra karriär och ha ett jobb.

Artikel om Dagis-bild3.gif Kommersiella barndaghem är mycket mer än glorifierade barnvakttjänster. Sociala undersökningar har visat att den mest betydande tiden i ett barns utveckling, är åren mellan ett och sex års ålder.

Så, exponeringen emot den värld ett barn lever i, den struktur han får och de vanor han formar genom dessa år, påverkar definitivt hans förmåga att lära sig och ordna in sig tills han når skolåldern.

Dagens mödrar - vanligtvis bättre utbildade än deras mödrar - är mer medvetna om dessa faktorer och vill barnens bästa. De efterfrågar den strukturerade förskolan, med dess utbildning och inlärningsstimulanser. Det är en uppriktig önskan hos mödrarna till barn i förskoleåldern - även hos dem som inte är tvingade att lämna hemmet för arbete.

En annan sak till din fördel:

Även då det verkar vara en trend för många stora bolag, att finansiera och driva daghem för deras anställda, i eller nära sina fabriker eller kontorsbyggnader, så visar studier att de flesta arbetande föräldrar hellre vill lämna barnen på en plats nära deras eget hem, hellre än där de arbetar.

Artikel om Dagis-bild4.gif Så privata daghem i bostadsområden, bör inte oroa sig för mycket för konkurrens från det lilla antal företagsfinansierade daghem som finns.

Du kan faktiskt börja med en barnvaktsservice, genom att lära och expandera från dina vinster, och naturligtvis, genom de fördelar det kan ge på lång sikt, genom att etablera bilden av dig som kvalificerad dagbarnvårdare.

Vi rekommenderar faktiskt att du startar i liten skala - som barnvakt - och bygger på de framgångarna. Såvida du förstås inte har 5 miljoner att investera.

När du väl är förbi barnvaktsstadiet och går ut större, utanför ditt hem, och börjar bygga på en verklig anordning för barn, ta då, så att säga, bakvägen till ditt dagis och försök hitta någon av kyrkans lokaler eller någon av kommunens lokaler.

Du kan också kolla upp möjligheterna med att hyra eller köpa ett hus. En stor mangårdsliknande byggnad, med stor gårdsplan, skulle troligen passa dina behov på det här stadiet. Men försäkra dig om att du har tillåtelse från kommunen innan du planerar att lokalisera ett daghem där.

Du kanske upptäcker, om du har din affärsplan i ordning, att en kyrka eller fackförening, kan sponsra din verksamhet, eller även erbjuda finansiell back upp.

Artikel om Dagis-bild5.gif Att arrangera någon form av partnerskap eller sponsoravtal med en etablerad lokal organisation, kommer att lösa en massa problem för dig, inte bara när det gäller utrymme, utan med assistans av startupp kostnader och godkännande.

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Dagis.