Artikel om Hembakat-bild1.gif

Artikel om Hembakat-bild2.gif

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om Hembakat

HUR MAN TJÄNAR PENGAR PÅ ATT SÄLJA HEMBAKAT & HEMLAGAT

Det finns många affärsmöjligheter som kan byggas på produkter från ditt kök: karameller, sylt, pajer, bullar, och specialrecept av alla sorter, och samma grundläggande affärsmetoder kommer att fungera med de flesta av dem.

Artikel om Hembakat-bild3.gif Du kan producera alla av dessa eller andra köksprodukter - eller specialisera dig på en kategori, såsom dietmat (sockerfria bakverk), etniska rätter (strudel, lumpiabullar), bröd, eller gammaldags maträtter. Vilken specialitet du än har, så är affärstillämpningen liknande.

Ditt första beslut är att välja ut ett urval av produkter - ett beslut som starkt kommer att påverkas av vad du är bra på!

Något annat som påverkar ditt beslut, är vad som säljer i din trakt. Om det finns många av en särskild etnisk grupp, så kan det vara bra eller dåligt för din möjliga affärsverksamhet: bra, därför att folk kommer att veta vad dina rätter har för ingredienser; dåligt för att alla hemmafruar lagar samma sak.

Många vietnamesiska restauranger har misslyckats på grund av att de marknadsfört Vietnamesisk mat, vilket det mesta är delikat, men fortfarande inte så välkänt i detta land.

Således var de flesta av deras gäster andra vietnameser - som kan laga sina egna vietnamesiska rätter.

Artikel om Hembakat-bild4.gif En del av dem som klarade sig bra hade specialiserat sig på kinesisk mat - vilket är liknande, men det viktiga är, att det är mera välkänt här.

När väl gästerna hade kommit in så fann de både kinesiska och vietnamesiska rätter på menyn. Poängen här, är att det är vanligtvis bättre att starta ett nytt företag med en känd produkt. Ge din produkt ett namn som känns igen av din tilltänkta marknad.

Därnäst bör du bestämma om du ska sälja i parti eller minut (eller bägge delarna).

Var du bor har stor inverkan på den marknadsföring du ska använda. På landsbygden skulle du kunna kolla med affärer om de vill sälja dina produkter, eller det kanske är bättre att göra upp en runda och leverera färskt till flera affärer och/eller individer, dagligen eller veckovis.

Artikel om Hembakat-bild5.gif Ett alternativ till färska produkter är djupfryst, konserverat eller torkat, så att de kan ackumuleras och säljas över längre distanser. Frakt och annonskostnader är högre på landsbygden, men driftskostnaderna är lägre.

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Hembakat.