Artikel om Annonser-bild1.gif

Artikel om Annonser-bild2.gif

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om Annonser

Hur man skriver uppseendeväckande Annonser

Den viktigaste aspekten med varje företag är att sälja produkter eller tjänster. Utan försäljning kan inget företag existera särskilt länge.

Alla försäljningar börjar med någon form av annonsering. För att bygga upp försäljning, måste den här annonseringen bli sedd eller hörd av möjliga köpare, och få dem att reagera på annonseringen, på något sätt.

Förtjänsten för framgången, eller skulden för misslyckandet för så gott som alla annonser, slår tillbaka på annonsen själv. I huvudsak vill annonsskrivaren att prospektet ska göra något av följande:

Besöka affären för att själv se eller bedöma produkten, eller omedelbart skicka efter den annonserade produkten.

Ringa och avtala ett sammanträffande för att få höra hela försäljningspresentationen, eller skicka efter vidare information.

Sensmoralen i varje annons är ganska enkel: Att få läsaren att köpa produkten eller tjänsten. Den annons som får läsaren att bara ta en paus i läsandet, bara för att beundra produkten och helt enkelt tror på vad som är skrivet om produkten - gör inte sitt jobb fullt ut.

Annonsskrivaren måste veta exakt vad han vill att läsaren ska göra, och en annons som inte frambringar det agerandet, är bara bortkastade pengar.

För att frambringa det önskade agerandet från prospektet, är alla annonser skrivna enligt en enkel formel, som denna:

Artikel om Annonser-bild3.gif Locka till uppmärksamhet

Artikel om Annonser-bild4.gif Skapa intresse för produkten

Artikel om Annonser-bild5.gif Orsaka en önskan efter produkten

Artikel om Annonser-bild6.gif Kräv agerande från kunden.

Glöm aldrig den grundläggande regeln för annonsskrivning: Om annonsen inte blir läst, så stimulerar den inte till försäljning; om den inte syns, så kan den inte bli läst; och om den inte kräver eller hugger tag i läsaren, så syns den inte!

De flesta framgångsrika annonsskrivarna känner till dessa fakta, baklänges och framlänges. Antingen du redan känner till dem eller just nu blivit uppmärksammad på dem, så kommer din kunskap om dessa fundament att bestämma din framgång som annonsskrivare på sikt.

KLASSIFICERADE ANNONSER

Klassificerade annonser är den annonsform som alla framgångsrika företag har börjat med. Dessa små, relativt billiga annonser, ger nybörjaren ett tillfälle att annonsera sina produkter eller tjänster utan att det kostar honom skjortan om annonsen inte drar eller om folk inte slår in hans dörr med efterfrågan om hans produkt.

Klassificerade annonser är skrivna enligt annonseringens alla regler. Vad som sägs i klassificerade annonser är detsamma som i de större, mer omsorgsfullt utarbetade annonserna, men i kondenserad form.

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Annonser.