Artikel om Reklam-bild1.gif

Artikel om Reklam-bild2.gif

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om Reklam

Hur du får gratis radioreklam

Den största utgiften du utsätter dig för när du ska driva ett framgångsrikt företag, är din marknadsföring.

Artikel om Reklam-bild3.gif Du måste annonsera. Ditt företag kan inte växa och blomstra om du inte annonserar. Annonsering är livsblodet för varje vinstgivande företag. Och oberoende av var och hur du annonserar, så kommer det att kosta, på ett eller annat sätt.

Varje framgångsrikt företag är byggt på, och fortsätter att frodas, I första hand, på bra marknadsföring. Storbolagen i världen, lägger ner miljarder kronor årligen på sin marknadsföring.

Fast om du startar upp från ett garage, källarutrymme eller från köksbordet, så kan du naturligtvis inte matcha deras annonskampanjer - åtminstone inte till att börja med. Men det finns ett sätt du kan närma dig deras metoder utan att behöva lägga ut så mycket pengar. Och det är genom ”PF” annonsering.

”PF” står för, per förfrågan. Det är en typ av annonsering som för det mesta associeras med radioutsändningar, där du betalar bara för förfrågningarna som du får på ditt annonsbudskap.

Det är väldigt populärt i USA - påminner något om byteshandel - och används av fler annonsörer än vad de flesta människor inser. Fördelarna med ”PF” annonsering är alltid på annonsörernas sida, för med den sortens annonsering, så betalar du bara för de resultat annonseringen ger.

Artikel om Reklam-bild4.gif För att komma in på denna ”gratis” annonsering, börjar du med ett anteckningsblock och gå antingen till biblioteket och titta igenom årsboken för radioutsändningar, från stationer i Sverige eller någon katalog över lokalradiostationer.

När du har ditt exemplar på adresser och telefonnummer över lokala radiostationer, bestämmer du i vilken region av landet du vill börja din annonsering. Det är i regel bäst att börja i din egen region och arbeta dig utåt.

Om du har en bok om hur man tjänar pengar, så kanske du först vill börja i de regioner som har störst arbetslöshet. Använd sunt bondförnuft.

Vilka är de som troligast är intresserade av ditt erbjudande och var finns den största koncentrationen av dessa människor?

När du har bestämt ditt målområde, gå då igenom dina radiostationer över regionen och skriv ner adresserna till radiostationerna, och namnet på radiostationens ledning i anteckningsblocket, såväl som telefonnumren.

Annonser-bild5.gif Nästa steg är att antingen ringa eller skicka brev till ledningen för radiostationen

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Reklam.