Artikel om Annonsering-bild1.gif

Artikel om Annonsering-bild2.gif

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om Annonsering

Att göra affärer under semestertider

Vem som än startade det elaka ryktet att postorderverksamhet går trögt i semestertider har fullständigt fel. I fall du är ny i postordervärlden så kan du ha lätt för att tro på det ryktet.

Artikel om Annonsering-bild3.gif Det tråkiga är att en massa folk i den verksamheten tycks tro på det! Varför tror de det? Därför att någon annan har sagt det och ryktet ansågs som ett evangelium - så att någon talade om det för någon annan och så vidare.

Vad folk inte inser att det finns en grund för ryktet. Den enda anledningen att postorderverksamheten KANSKE går trögare under sommarmånaderna är på grund av att produkterna redan har blivit sålda. Försök att sälja vinterkläder i juli!

En del går så långt att de slutar annonsera under sommaren därför att de är övertygade att de inte får något sålt. På grund av den avkastning som kommer in till publicisterna, beroende av den sortens tankar - blir alla lidande och de håller ryktet levande och sant.

Artikel om Annonsering-bild4.gif Bara folk som tror på lögnen, gör den sann. Inget annat!

Tänk på det så här: Läser folk inte fortfarande tidskrifter och nyhetsbrev på sommaren? Slutar folk gå till brevlådorna på sommaren? Det är ju inte så att folk i hela världen slutar betala elräkningarna från juli till september - och de kommer via posten.

Och nog verkar det som om folk har MER TID att läsa och studera erbjudanden via posten under semestern än under arbetstiden. Tittar folk inte mer på TV, lägger tid hemma på att komma ifatt försummade sysslor och att sova under semestern?

Så om dessa människor har mer tid till avkoppling under sin semester, skulle de då inte ha mer tid att gå igenom dina annonser och cirkulär som kommer via posten?

Artikel om Annonsering-bild5.gif De stora bolagen fortsätter sin verksamhet under sommaren - vad är det för skillnad på de mindre handlarna? Vem har startat detta rykte - inte kunde det väl vara storbolagen, eller hur?

Det kan vara svårt för många att svälja detta koncept omedelbart. De har varit programmerade i flera år att postorderverksamheten går trögt under sommaren. Man har övertygat sitt inre att det ryktet är sant.

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Annonsering.