Artikel om Förmögenhet-bild1.gif

Artikel om Förmögenhet-bild2.gif

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om Förmögenhet

Skapa en förmögenhet med klassificerade annonser!

Är du redo att tjäna pengar - i massor? Kan du avvara lite tid och ett fåtal kronor? Om du är beredd att uppfylla dina drömmar och förverkliga dina mål så är klassificerade annonser för postorder din biljett till framgång.

Artikel om Förmögenhet-bild3.gif Du har vad som behövs - precis nu. Klassificerat är den bästa krona för krona återgäld i annonsering, och du kan tjäna stora vinster på din produktinvestering.

Klassificerade annonser är de enklaste att skriva, lättast att sätta in, och kostar minst. De kräver bara en enkel uppföljning och drar in tusentals kronor i försäljning.

Folk läser klassificerade annonser i ett syfte. De blir inte avbrutna - som i de flesta annonser - och letar speciellt efter produkter, tjänster och information som tilltalar dem. Vartefter, kommer välplacerade klassificerade annonser att inbringa hundratals - tusentals - av svar i månad efter månad, år efter år.

Du behöver inte ha någon speciell bakgrund för att tjäna pengar på klassificerade postorderannonser. Varje nybörjare kan förverkliga en stadig extrainkomst eller utveckla en stabil heltidsverksamhet genom klassificerade annonser.

Artikel om Förmögenhet-bild4.gif Men du måste ha uthållighet. Du måste VILJA TJÄNA PENGAR, och vara villig att hålla dig till det. Om du gör det, så kommer du att finna att det är lätt att vara framgångsrik - följ bara stegen, ett efter ett, klättrar du till toppen.

VAD BÖR JAG SÄLJA?

Ta en titt på de klassificerade annonserna i veckotidningar och dagstidningar du läser. De är fyllda med erbjudanden av tjänster, produkter och information. Och de verkar bra. Annonserna visar entusiasm över det material de erbjuder.

Vad får igång dig? Det finns många saker som du har konstant specialintresse av. Kan du erbjuda dessa till försäljning? Har du en speciell bransch eller ett yrke som kan skötas via posten? Kanske du har en produkt att distribuera, som frimärken eller mynt, ett tidsbesparande hjälpmedel, eller ett gör - det -själv redskap. Eller kanske du kan gå in i ett överskottslager och hitta gods att sälja med god vinst. Det finns alltid efterfrågan på fynd.

Artikel om Förmögenhet-bild5.gif Den mest framgångsrika typen av postorderprodukter är INFORMATION. Specialiserad information i form av idéer, penningbesparande eller självförbättring, kan lätt produceras med en låg budget och gärna säljas MED HÖG VINST.

Information i form av hur man gör eller skapar någonting är en konstant bästsäljare. Folk letar alltid efter enklare, billigare eller bättre sätt att förbättra sina kunskaper. Vad kan du erbjuda?

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Förmögenhet.