Artikel om Affärsplan-bild1.gif

Artikel om Affärsplan-bild2.gif

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om Affärsplan

Att förbereda en affärsplan

Framgång i affärer kommer som ett resultat av planering.

Du måste ha en detaljerad nerskriven plan som visar vad det slutliga målet är, anledningen för målet, och varje milsten som måste passeras för att du ska nå ditt mål.

Artikel om Affärsplan-bild3.gif En affärsplan är en nerskriven definition av, och en operativ plan, för att uppnå ditt mål. Du behöver ett komplett affärsverktyg för att definiera din grundprodukt, rimlig inkomst och bearbetningsmetoder.

DU MÅSTE HA EN AFFÄRSPLAN för att attrahera investerare, erhålla finansiering och inge förtroende till dina kreditgivare, speciellt i tider av dåligt kassaflöde - på det sättet att mängden pengar som du har tillgängligt möter de utgifter du får.

Förutom en övergripande ledning för produktionen, försäljningsansträngningar och vinstmålsättning för din produkt - din grundläggande ”reseguide” till affärsframgångar - det viktigaste syftet för din affärsplan kommer att lägga grunden för varje finansiell framställan du gör.

Många entreprenörer har förväxlat affärsplanen med ett finansieringsprospekt, eller att finansieringsprospektet innehåller en affärsplan. Det är bara ett missförstånd av bruket av dessa två olika verktyg för affärsframgång.

Artikel om Affärsplan-bild4.gif Affärsplanen är en ”översiktskarta” för att guida din verksamhet till det mål du har satt. Denna plan ger detaljer för vad, varför, var, hur och när, i din verksamhet - framgångsplanen för ditt företag.

Ditt finansieringsprospekt är en förfrågan efter pengar baserad på din affärsplan - ditt företags historia och fakta.

Förstå skillnaderna. De är intimt förenade, men de ska inte förväxlas.

Artikel om Affärsplan-bild5.gif Att skriva ihop en ”vinnande” affärsplan kräver studier, efterforskning och tid, så försök inte göra alltsammans på en eller två dagar.

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Affärsplan.