Artikel om Marknadsföring-bild1.gif

Artikel om Marknadsföring-bild2.gif

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om Marknadsföring

Hur du skriver stolpar till alla dina artiklar

Vi gjorde det i grundskolan och det utvecklades vidare på gymnasiet. Och senare på högskolan blev det hela kapitel. Oavsett hur många gånger man har gjort det så visar det sig att skriva uppsats eller artiklar är något som många har undvikit. Nu vid en tidpunkt då artikelskrivande kan hjälpa upp jobbet eller ge fördelar i marknadsföringen så finns det fortfarande dem som tvekar inför uppgiften.

Medan det finns ett stort antal människor som inte har samma attityd till artikelförfattande som andra, så finns det fortfarande dem som hellre skulle gå på glödande kol än att börja med artikelskrivning. Det som urskiljer den ena gruppen från den andra när det gäller artikelförfattande är det är att de är förberedda och har en del metoder och procedurer i sitt artikelskrivande.

En av de metoder du kan använda för att förbereda dig när du står inför uppgiften att skriva en artikel är att skapa en översikt först. Att skapa en översikt över alla dina artiklar gör dig förberedd. Då har du en idé om vad du ska göra först och kan planera för framgångsrika steg. Att vara förberedd gör jobbet lättare och snabbare. Ett organiserat skrivande kommer att skingra desorientering.

Artikel om Marknadsföring-bild3.gif En översikt kan fungera som om du hade designat eller gjort en ritning över din artikel. Den kommer att guida dig till att skapa en introduktion, huvuddel och avslutning för din artikel. På det här stadiet kan du skriva ner en del av de idéer och meningar som du känner att de sitter bra i din artikel. Det kan bli några av de brännpunkter som kan hjälpa till att göra din artikel kreativ, intressant och tilltalande för läsaren.

Ett omsorgsfullt planerat och fullt ut förberett projekt kan garantera och försäkra en broblemfri och orosfri procedur som kan gå helt utan krångel. Att skriva stolpar för alla dina artiklar kan göra dig beredd så att du med lätthet skriva en artikel på nolltid. Här ska jag tillhandahålla några tips och instruktioner om hur du skapar stolpar för alla dina artiklar.

Sätt igång lite ”brainstorming” och krafsa ner dina mest briljanta idéer först. Tänk ut några sätt att attrahera dina läsares intresse. Utse en tidsram då du kan skriva ner alla de idéer du kan använda i dina artiklar. Vid den här tidpunkten bör du ha gjort all förundersökning och ha inhämtat all den information du behöver. Gå igenom och läs dina noteringar, uppnå mästerlighet och tillräcklig kännedom över ditt ämne så själva nerskrivandet senare blir lätt.

Artikel om Marknadsföring-bild4.gif Nästa steg är att finna ut vilka underrubriker du ska ha. Likaväl som den första meningen av din artikel ska fånga läsaren så ska även underrubriken göra det. Kort och gott så behöver du ha med alla fakta som stöder din artikel.

Dessa är ramarna eller skelettet av din artikel, nu är det dags att lägga till kött och skinn på artikeln. Det är här du får in alla stycken och meningar i en helhet så att du kan forma artikelns kropp. Medan introduktionen ledsagar idéerna i artikeln så följer också en avslutning. Avslutningen emballerar dina synpunkter och driver in det du säger i artikeln.

Artikel om Marknadsföring-bild5.gif Stolparna i din artikel kräver också att du skriver en kladd först. Det här kan krävas mer än ett försök, men kom ihåg att det inte kallas kladd utan orsak. Dina stolpar eller översikt förbättras vartefter varje kladd blir nerskriven, och denna kladd är menad för dina ögon endast, så det finns ingen anledning att känna sig generad. Medan du fortsätter så kommer du att tydligare se helheten och skriva en artikel som perfekt passar vad som krävs av den.

Läs om och sedan läs om vad du har skrivit ner. Hänför alltid till dina stolpar så att du inte driver iväg från vad du från början hade skrivit ner. Det är ganska lätt att fångas av stunden och förlora sig i skrivarfrenesi. Dina stolpar hjälper dig att hålla dig på spåret. Alla de timmar du har lagt ner på att göra stolpar går inte till spillo. De kommer att tjäna som din guide i artikelskrivandet. Förlita dig på dina stolpar, därför att det kommer att visa sig vara ett värdefullt verktyg när du skriver artiklar.

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om Marknadsföring.