Artikel om att ge ut ebok-bild1.gif

Artikel om att ge ut ebok-bild2.gif

Hem Motivation Starta eget Marknadsföring

Vill du ha en egen webbplats och sälja eböcker?  Klicka här

 

Artikel om att get ut en ebok

Varför skriva en ebok?

Det är inte sant att allting redan har blivit skrivet. Sedan detta olyckliga axiom kom till användning så har hela universum förändrats. Teknologin har förändrats, idéer har förändrats, och inställningen hos folk i hela nationer har förändrats.

Faktum är att det här är den perfekta tiden att skriva en ebok. Vad utgivningsindustrin behöver är folk som kan stiga in i dagens värld – innovativa tänkare som kan ta klivet in i detta nya millennium och räkna ut hur man löser gamla problem på nya sätt.

Eböcker är nya och kraftfulla verktyg för originella tänkare med fräscha idéer att sprida information till de miljontals människor som kämpar för att räkna ut lösningar på olika saker.

Låt oss säga att du redan har en strålande idé, och kunskapen att backa upp idén, vilket möjliggör för dig att skriva en exceptionell ebok. Du kanske sitter vid din dator och stirrar på en blank skärm och undrar, ”Varför”? Varför skulle jag gå igenom alla bekymmer med att skriva min ebok när det är så omöjligt att få någonting publicerat nu för tiden?

Tja, låt mig försäkra dig om att publicera en ebok är något helt annorlunda än att publicera en tryckt bok. Låt os titta på det specifika med hur de tryckta och de cyberpublicerade böckerna skiljer sig, och de många anledningarna till varför du ska ta språnget till att få dina fingrar att börja knacka på tangenterna.

Att lämna in en bok till tryck hos en konventionell förläggare är som att spela på lotteri. Oavsett hur bra din bok faktiskt är, eller hur många professionella kritiker eller mentor författare har sagt dig att ”Du har vad som krävs” så fortsätter dina inlämnade manus att komma tillbaka precis som om de vore en bumerang istället för en värdefull gruva av information.

Kanske, i desperation, har du kollat upp självpublicering och upptäckt hur dyrt ett sådant äventyr skulle bli. De flesta tryckerier kräver ett minimum tryck på 500 exemplar, och även den summan kommer att kosta dig tusentals kronor. En del tryckerier startar med 1 000 till 2 000 kopior.

Och det bara för att trycka och binda böckerna. Lägg då till distributionen, transporten, och marknadsföringskostnader – ja, du kan räkna själv. Även om skulle vilja ta den vägen så kanske du inte har den summan pengar att riskera.

Låt oss säga att du redan har en internetverksamhet med en kvalitetswebbplats och en kvalitetsprodukt. En ebok är ett av de mest kraftfulla sätten att lansera ditt företag medan du undervisar folk med den kunskap du redan besitter som företagsägare för en speciell produkt eller tjänst.

Låt oss till exempel säga att du använt de senaste 25 åren med att odla och ansa bonsai träd, och nu är du redo att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. En ebok är det perfekta sättet att nå den största publiken av bonsai entusiaster.

Eböcker lanserar inte bara din verksamhet – de ger ett namn åt både dig och ditt företag, och etablerar dig till expert på ditt fält. Du kanske upptäcker att du har tillräckligt mycket att säga för att ge ut en hel serie eböcker. Specifika verksamheter är komplicerade och kräver ofta att olika aspekter delas upp för att läsaren ska förstå hela historien.

För att köpa boken klickar du bara HÄR!

Läs fler artiklar här...

 

Copyright © 2007 PR-publishing. Artikel om att get ut en ebok.